Menu
https://www.sandraontwerpt.nl/werkwijze/online-interieurontwerp

Online interieurontwerp

Uiteraard biedt een bezoek aan huis de meeste adviesmogelijkheden, maar soms heb je hier geen gelegenheid voor bijvoorbeeld door gebrek aan tijd of doordat de reisafstand te groot is. Dan is een online interieurontwerp een goed alternatief.

Hoe werkt het?

Je kunt jouw interieurvraag, samen met een paar goede foto's en een  plattegrond van de betreffende ruimte, naar mij mailen. 

Nadat ik alle informatie ontvangen heb, stuur ik een offerte en spreken we samen een datum af om het interieurplan op te leveren. 

Zodra de offerte geaccepteerd is en de helft van het factuurbedrag is betaald, start ik met het maken van jouw plan. Op de afgesproken dag ontvang je per e-mail het gevraagde advies in de vorm van een moodboard en een adviesrapport met tips om zelf aan de slag te gaan.  

Voorbereiding

Belangrijk is dat je vooraf heel goed nadenkt over wat jouw interieurvraag is en waarover je advies wilt. Hoe concreter of specifieker je bent, des te beter het eindadvies aansluit op jouw persoonlijke wensen. 

Tevens is het leuk én handig om inspirerend beeldmateriaal en/of foto’s mee te sturen uit bijvoorbeeld tijdschriften of van internet. Dit kan over van alles gaan zoals natuur, landschap, kunst, sfeer, meubels, kleur, etc. Zo krijg ik een nog duidelijker beeld van jouw wensen en stijl.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over het online interieuradvies, neem dan gerust contact met mij op.