Menu
https://www.sandraontwerpt.nl/werkwijze/kleuradvies

Kleuradvies

Kleur is de grootste sfeermaker in huis.  Het kiezen van de juiste kleur is, mede door het overweldigende aanbod, ook de grootste uitdaging!

Hoe werkt het?

Wat is het doel van de ruimte? Welk gevoel wil je creëren? Is er veel of weinig daglicht? Wat is de kleur van de vloer, de meubels en de accessoires? Samen kijken we naar de inrichting van de ruimte, de sfeer en de stijl die je wilt creëren.  Zodra we jouw stijl bepaald hebben, selecteren we de juiste kleuren.

Na afloop van het adviesgesprek maak ik een op maat gemaakt kleurenplan met moodboard zodat je aan de slag kunt.

 

Voorbereiding

Ter voorbereiding op het bezoek bespreken we vooraf de situatie, wensen en doelen. Ook ontvang ik graag vooraf foto’s en eventueel een bouwtekening op schaal.  Tevens is het leuk én handig om van te voren inspirerend beeldmateriaal en/of foto’s te verzamelen bijvoorbeeld uit tijdschriften of van internet. Dit kan over van alles gaan zoals natuur, landschap, kunst, sfeer, meubels, kleur. Zo krijg ik tijdens het gesprek snel een duidelijk beeld van jouw wensen en stijl. Hoe concreter of specifieker je bent, des te beter het eindadvies aansluit op jouw persoonlijke wensen. 

Wanneer er na een advies meer tijd nodig is of je wilt dat ik nog een keer terugkom, dan kan dat natuurlijk ook.

In overleg kan ik uiteraard ook een advies op maat samenstellen.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over het kleuradvies, neem dan gerust even contact  met mij op.