Menu
https://www.sandraontwerpt.nl/werkwijze/interieurontwerp

Compleet interieurontwerp

Ga je verhuizen of verbouwen? Dan is het aan te raden te kiezen voor een compleet interieurontwerp. Dit is een langer adviestraject, waarbij vele aspecten aan bod komen.

Hoe werkt het?

Tijdens het intake gesprek bekijken we samen de woning en bespreken we jouw wensen en doelen. Diverse aspecten kunnen aan de orde komen zoals indeling, sfeer, materialen, meubels, raamdecoratie, verlichting en/of kleur.

Na afloop van het gesprek ga ik aan de slag om de woonwensen uit te werken naar een plattegrond tekening op schaal en in kleur, een moodboard en een adviesrapport. Afhankelijk van jouw wensen en doelen maak ik er een globaal meubelplan, verlichtingsplan of een kleuradvies bij.

Zodra het klaar is maken we een afspraak om het plan bij jouw thuis door te spreken.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op het intake gesprek is het voor jezelf leuk én handig om inspirerend beeldmateriaal en/of foto’s te verzamelen, bijvoorbeeld uit tijdschriften of van internet. Dit kan over van alles gaan, zoals natuur, landschap, kunst, sfeer, meubels, kleur, etc. Ook is het aan te raden om een wensenlijstje te maken. Hoe concreter of specifieker je bent, des te beter het eindadvies aansluit op jouw persoonlijke wensen. 

In overleg kan ik uiteraard ook een advies op maat samenstellen.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.